Anti spam beleid

In deze Anti Spam Beleid verklaring wordt verstaan onder:

  • uitgever: Drs. Joost van der Laan en J.W. van der Laan Marketing & Logistiek BV
  • webpagina: iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze Anti Spam verklaring opneemt
  • gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren)
  • u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt
  • inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten.

Onderstaande is van toepassing op de webpagina en de website. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze verklaring.

Uitgever verstuurt gratis tips, adviezen, wetenschappelijk onderzoek en technieken via e-mail, nadat u een inschrijving “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast zal uitgever eigen (informatie-) producten aanbieden via e-mail en via de website MiljoenGezondeMensen.nl.

Uitgever heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen zij te allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven.

Uitgever zal uw gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. U kunt zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail. Ook kunt u een e-mail sturen via de contact pagina.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, dient u de inschrijving nog te activeren door te klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat u ongewenst op de mailinglijst komt te staan.