E-book “Bloeddruk Natuurlijk Ideaal”

Het is normaal dat uw bloeddruk stijgt als u ouder wordt. Zelfs als u redelijk gezond eet en leeft zullen uw sytolische (boven) druk en diastolische (onder) druk langzaam toenemen.

De volgende grafiek laat zien hoe de “normale” bloeddruk ontwikkelt bij mannen en vrouwen met een redelijk gezonde levensstijl. De groene stippellijnen zijn het gemiddelde van de bovendruk en de onderdruk, en de groen vlakken tonen het minimum en het maximum per leeftijdsgroep van de “normale” bloeddruk.

Bloeddruk per leeftijd Joost van der Laan

Grafiek uit e-book “Bloeddruk Natuurlijk Ideaal” par 1.4

 

De blauwe lijnen geven de ideale (optimale) bloeddruk weer, waarbij de kans op hart- en vaatziekten minimaal is. De ideale bloeddruk is 110-115 systolisch en 70-75 diastolisch. Die optimale bloeddruk is onafhankelijk van leeftijd!

Hoge bloeddruk is “normaal”. Lichtrood is het pre-hypertensie gebied en rood het gebied van hoge bloeddruk. Duidelijk is te zien, dat het “normaal” is om boven de 50 jaar aan hoge bloeddruk te lijden, zelfs bij een redelijk gezonde levensstijl. Maar “normaal” is niet gezond!

Als je niets doet kom je met de jaren vanzelf in het rode gebied terecht.

Wat kun je doen om je bloeddruk optimaal te houden. Het is mogelijk om uw bloeddruk naar de ideale blauwe lijn te sturen, door voeding, supplementen en stijl van leven. Het e-book “Bloeddruk Natuurlijk Ideaal” geeft 45 manieren om dat doel te bereiken.

U kunt het e-book van 70 pagina’s hieronder bestellen

 

Wat is hoge bloeddruk

Hoge bloeddruk (hypertensie) heeft in de medische wetenschap verschillende niveaus:

Normale bloeddruk Joost van der Laan

 Grafiek uit e-book “Bloeddruk Natuurlijk Ideaal” par. 1.3

 

Hoe groot is het probleem van hart- en vaatziekten

Volgens de Hartstichting zijn in Nederland meer dan 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. En 31,4% van de Nederlanders tussen 30 – 70 jaar hebben hypertensie, dat wil zeggen dat zij een bloeddruk hebben waarvan de bovendruk (systolisch) hoger is dan 140 mmHg en/of de onderdruk (diastolisch) hoger is dan 90 mmHg en/of dat zij bloeddrukverlagende medicatie gebruiken.

 

45 effectieve manieren om uw bloeddruk te verlagen tot het ideale niveau:

E-book Bloeddruk Natuurlijk Ideaal

  • Hoe werkt bloeddruk. De 7 manieren waarop uw bloeddruk in uw lichaam wordt gereguleerd. En hoe u die processen zelf kunt beïnvloeden
  • Belangrijkste oorzaken van hoge bloeddruk
  • De belangrijkste mineralen die u nodig heeft om hoge bloeddruk te verlagen (en waar u ze kunt vinden)
  • Vitamines, vetten en eiwitten die het meest gunstige effect hebben op uw bloeddruk
  • Groenten en vruchten die het meest gezond zijn (inclusief een superfood die uw bloeddruk met 11 punten kan verlagen!)
  • De stijl van leven, die uw leven verlengt en uw bloeddruk verlaagt (met praktische tips)
  • Welke oefeningen helpen wel en welke niet.
  • Medicijnen. Hoe werken de belangrijkste bloeddruk verlagende medicijnen
  • Een plan om snel resultaat te realiseren

Elke aanbeveling is gebaseerd op modern wetenschappelijk onderzoek, dat in de bijlage van het e-book is vermeld.

 

Dit e-book kunt u hier bestellen voor 7 euro

 

Janneke, 19 november 2014

Hartelijk dank voor het e-book: Bloeddruk Natuurlijk Ideaal. Mijn man loopt al maanden naar het ziekenhuis. Moet geopereerd worden aan zijn darmen, maar doordat zijn bloeddruk (onder- en bovendruk) veel te hoog waren, word dit steeds uitgesteld. Een paar weken geleden wilden ze weer een hartcatheterisatie bij hem doen maar toen ontdekte ik uw e-book op internet.
Mijn man is dit vervolgens gaan lezen en is daarna direct begonnen met de aanbevelingen. Onder het mom: Baat het niet dan schaadt het niet.
Inmiddels zijn we een paar weken verder en zijn bloeddruk is op dit ogenblik geweldig. Vanmorgen was het 118/89 en een pols van 69.
De geplande hartcatheterisatie is dan ook niet doorgegaan.
Nogmaals hartelijk dank voor uw e-book.